Primăria Comunei Siriu își asumă un nou angajament pentru modernizarea infrastructurii rutiere, lansând proiectul de reabilitare a drumului DS21 – Bonțu Mare. Cu o valoare totală eligibilă de 88.037,00 euro, acest proiect, finanțat în întregime prin Programul Național de Dezvoltare Rurală (PNDR), reprezintă un pas important pentru îmbunătățirea calității vieții locuitorilor din comună.

Reabilitarea infrastructurii rutiere este vitală pentru facilitarea accesului locuitorilor la serviciile esențiale și pentru stimularea dezvoltării economice locale. Proiectul nu doar că va asigura condiții mai bune de trafic, dar va contribui și la creșterea siguranței pe drumurile comunale.

Eforturile noastre sunt îndreptate spre îmbunătățirea calității vieții și a condițiilor de transport pentru comunitatea noastră. Acest proiect este un exemplu concret al angajamentului nostru pentru dezvoltare și modernizare.

S.C. CREATIVE ROAD DESIGN S.R.L. va fi responsabilă de proiectarea reabilitării, asigurându-se că lucrările sunt realizate conform standardelor de calitate și de siguranță. Execuția proiectului va fi realizată de către S.C. ADY COMSERVICE S.R.L., cu profesionalism și responsabilitate.

Data oficială de demarare a proiectului este 16 iunie 2024, iar se preconizează că va fi finalizat până la data de 31 decembrie 2024. Pe parcursul implementării proiectului, vom asigura o comunicare transparentă cu comunitatea și vom oferi actualizări regulate cu privire la progresul realizat.

Această inițiativă marchează un nou capitol în dezvoltarea comunei noastre și reflectă determinarea noastră de a asigura un viitor mai bun pentru toți locuitorii noștri.

Pentru mai multe informații despre proiect și alte inițiative ale Primăriei Comunei Sîrīu, vă invităm să ne contactați sau să accesați site-ul nostru.

Împreună, construim un viitor mai bun pentru comunitatea noastră!